De fris-zonnig herfst ochtend beloofde een heerlijke dag toen ik aankwam bij ons kraampje op het Rembrandtparkfestival afgelopen zondag. Samen met het ‘Rembrandtpark-team’ van de Gemeente Amsterdam zette wij ons kraampje op met banners van de Gemeente en de IVM,  wat simpele visualisaties van de resultaten en een grote kaart van het park. Hierop konden mensen aangeven waar hun favoriete plek was in het Rembrandtpark.

Het festival was goed bezocht en er was veel aanloop bij de kraam – mensen die de Mijn Park app hadden gedaan waren natuurlijk geïnteresseerd in de resultaten, mensen die de app nog niet hadden gedaan waren geïnteresseerd in hoe ze nog mee konden doen.

Voor deze reden is de termijn om de app te doen met nog een week verlengd tot 7 oktober. Dit betekent ook dat de prijswinnaars pas later zullen worden gekozen, excuus daarvoor. De kiezen van winnaars wordt uitgesteld tot eind oktober.

Met betrekking tot de resultaten, ik wil even werken aan een betere online-visualisatie samen met de LandSense team. Ik hoop dat u geduld hebt en ik zal hopelijk de uiteindelijke resultaten binnen twee weken op deze website zetten.

Please share: